1/2 κιλό αλεύρι φάριν απ
1/2 κιλό φέτα
5 αυγά
1 βιτάμ
1 ποτήρι γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 πράσο
Λίγο σέλινο
1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι, πιπέρι
Αφήνουμε το βιτάμ να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου ή αν δεν έχουμε χρόνο το λιώνουμε σε ένα μπρίκι. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το πράσο και το σέλινο. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά με το πιπέρι, λίγο αλάτι (ανάλογα με το πόσο αλμυρή είναι η φέτα μας), το γάλα, το γιαούρτι, το βιτάμ και το αλεύρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά μας, θρυμματίζουμε και προσθέτουμε τη φέτα. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με την μισή από την ποσότητα της φρυγανιάς που έχουμε. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και το πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά. Ψήνουμε την πειραγμένη τυρόπιτά μας για 3/4 της ώρας περίπου.