1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 1/2 κιλό ανθότυρο
1/2 κιλό τυρί φέτα
6 μανιτάρια
2 κολοκυθάκια τρυφερά
2 πιπεριές
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
4 αυγά
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 1/2 + 1 κούπα γάλα
1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας, τα τσιγαρίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι. Θρυμματίζουμε το ανθότυρο και το ανακατεύουμε με τα αυγά προσθέτοντας το γιαούρτι, τη 1 1/2 κούπα γάλα και τη φέτα θρυμματισμένη. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε, ενόσω ανακατεύουμε, την τριμμένη φρυγανιά και τα λαχανικά. Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και στρώνουμε τα μισά φύλλα ένα ένα ραντίζοντας τα ανάμεσα με την 1/2 κούπα γάλα. Ρίχνουμε την γέμιση και την απλώνουμε ισόπαχα χωρίς να την συμπιέσουμε. Από πάνω στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα ένα ένα ραντίζοντας τα ανάμεσα με το γάλα που μας έμεινε. Λαδώνουμε με το χέρι μας το πάνω πάνω φύλλο και την χαράσσουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για λίγο λιγότερο από μια ώρα μέχρι να πάρει χρώμα. Την αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά και σερβίρουμε.