400γρ. γιαούρτι στραγγστό
1 πακέτο Βιτάμ
5 αβγά
1/2 κιλό Φέτα τριμμένη
1/2 κιλό διάφορα τυριά τριμμένα
1 φλ.τ.τ. μοτσαρέλα τριμμένη (ή όποιο μαλακό τυρί που σ’ αρέσει και λιώνει)
1 φλ.τ.τ. φαρινάπ ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις + 2 κ.τ.γλ. μπέικιν
Πιπέρι
Δυόσμο
Λίγη ρίγανη
Λίγο σουσάμι
Αφήνεις το Βιτάμ να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου και το χτυπάς στο μίξερ μέχρι ν’ ασπρίσει. Κατεβάζεις την ταχύτητα του μίξερ. Προσθέτεις τα αβγά ένα-ένα, το αλεύρι, τα μυρωδικά, το γιαούρτι την φέτα και τα τριμμένα τυριά. Αν το μείγμα βγει λίγο σφιχτό (πρέπει να είναι παχύρρευστο) προσθέτεις λίγο γάλα.
Βουτυρώνεις ένα ανάλογο πυρέξ, αδειάζεις το μείγμα, το στρώνεις να πάει παντού και το σκεπάζεις με την τριμμένη μοτσαρέλλα και το σουσάμι. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς (ανάλογα τον φούρνο πάντα) μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια.
Σερβίρεις χλιαρή την πίττα με μια πράσινη σαλάτα και… ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!!!