1 πακέτο φύλλο κρούστας
500 γρ. φέτα
250 γρ. γκούντα ή άλλο κίτρινο τυρί της προτίμησης σας
500 γρ. ανθότυρο
500 γρ. φρέσκο γάλα
Πιπέρι, μοσχοκάρυδο
4 αυγά
Λίγο ελαιόλαδο και λίγο φυτίνη
Λαδώνουμε με το ελαιόλαδο λίγο τον πάτο του ταψιού και τοποθετούμε "τσαλακωμένα" τα μισά φύλλα. Τρίβουμε σ’ ένα μπολ τα τυριά στο χοντρό μέρος του τρίφτη, ρίχνουμε λίγο πιπέρι και μοσχοκάρυδο και τα ανακατεύουμε καλά και κατόπιν τα ρίχνουμε στο ταψί. Πάνω από τα τυριά τώρα, βάζουμε και τα υπόλοιπα -πλην ενός- φύλλα επίσης "τσαλακωμένα" και στο τέλος το φύλλο που κρατήσαμε "ίσιο". Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε την πίτα σε κομμάτια. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα καλά και περιχύνουμε την πίτα και κουνάμε το ταψί ελαφρά ώστε να ποτιστεί καλά και να πάει παντού. Σε κάθε κομμάτι πίτας βάζουμε από ένα μικρό κομματάκι φυτίνη και αφήνουμε την πίτα να σταθεί για μισή ώρα πριν την βάλουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις (πάνω-κάτω) μέχρι να ροδίσει (περίπου 40 λεπτά).
Καλή όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Τριανταφύλλου Μαρία και την ευχαριστούμε πολύ.