Υλικά:
2 κεσεδάκια γιαούρτι (των 200γρ.)
250γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο
5 αυγά
1/2 κιλό φέτα
1/2 κιλό διάφορα τυριά
1 φλιτζάνι φαρινάπ
Λίγο πιπέρι
Ρίγανη ή δυόσμο
Εκτέλεση:
Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Έπειτα βουτυρώνουμε το ταψί και ρίχνουμε λίγο λάδι. Αδειάζουμε στο ταψί το μείγμα της τυρόπιτας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Είναι μια συνταγή από την πόλη μου τα Γιάννενα!!! Καλή σας όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Γιαννούλα Πέτρου. την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.