2 φύλλα ζύμη κουρού
1/2 κιλό τυρί φέτα
1/2 κιλό ανθότυρο
6-8 πιπεριές Φλωρίνης ξεφλουδισμένες
1 αυγό
2 κουταλιές γάλα
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Σε ένα μπωλ θρυμματίζουμε την φέτα και το ανθότυρο. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες και τις προσθέτουμε και αυτές. Ρίχνουμε αλάτι (ανάλογα με το πόσο αλμυρή είναι η φέτα μας) πιπέρι και ρίγανη και ανακατεύουμε. Χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και το γάλα και χτυπάμε ξανά. Ρίχνουμε το αυγό στο μείγμα των τυριών και ανακατεύουμε ξανά. Σε ένα ταψί απλώνουμε το ένα φύλλο της ζύμης κουρού, απλώνουμε πάνω του την γέμιση της τυροπιπερόπιτας και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο κουρού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι η πίτα μας να πάρει χρώμα.