1 φύλλο ζύμης για κρουασάν Belbake
24 κυβάκια κίτρινο τυρί (γκούντα, ρεγκάτο, ένταμ)
Tριμμένο κίτρινο τυρί (προαιρετικά)
Τι κάνουμε όταν πλακώσει παρέα στο σπίτι και δεν έχουμε μεζεδάκι; Βουαλά!
Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ανοίγουμε την συσκευασία της ζύμης και την ξερολάρουμε να ανοίξει στο ταψί μας. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χωρίζουμε τα τρίγωνα και μετά, κάθε τρίγωνο το κόβουμε στα δύο ή στα τέσσερα ανάλογα με το πόσο μικρές θέλουμε να είναι οι τυρομπουκιές μας. Εγώ προτιμώ τις μικρές που είναι και περισσότερες. Βάζουμε ένα κυβάκι στο κάθε μικρό τρίγωνο και το κλείνουμε πολύ καλά μέσα του. Τα στρώνουμε με απόσταση μέσα στο ταψί και τα ψήνουμε σε φούρνο με αέρα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Οι τυρομπουκιές είναι έτοιμες τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα.