1 αλεύρι φάριν απ (500γρ.)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200γρ.)
200γρ. φέτα
200γρ. σκληροτύρι
3 αυγά
150γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι, λίγο πιπέρι ή πάπρικα γλυκιά
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Σε ένα μπωλ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το γιαούρτι και τα αυγά. Προσθέτουμε τη φέτα και το σκληροτύρι τριμμένα, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και με ένα μικρό σουρωτήρι κοσκινίζουμε από πάνω σιγά σιγά το αλεύρι. Όταν το μείγμα μας γίνει σκληρό σταματάμε το μίξερ και συνεχίζουμε το ζύμωμα με το χέρι. Αφήνουμε τη ζύμη για τα τυρομπαλάκια να ξεκουραστεί για μισή ώρα περίπου. Στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος μπαλάκι του πινκ πονγκ. Σε ένα βαθύ μπωλάκι βάζουμε το σουσάμι, αλείφουμε τα τυρομπαλάκια απαλά με λίγο νεράκι και τα κυλάμε στο σουσάμι. Σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί αραδιάζουμε με απόστασή ανάμεσά τους τα τυρομπαλάκια μας και τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για μισή περίπου ώρα. Τα φυλάμε αφού κρυώσουν σε σακουλάκια φαγητού ώστε να κρατήσουν την φρεσκάδα τους.