Υλικά (για περίπου 45 μικρά κομμάτια):
1 αλεύρι (500γρ.) φάριν απ
1 κεσεδάκι με πέτσα γιαούρτι (220γρ.)
2 μεγάλα αυγά
Πικάντικο κίτρινο τυρί 200γρ. περίπου ρεγκάτο, κεφαλοτύρι
250γρ. φέτα σκληρή
1/2 κεσεδάκι λάδι
1/2 κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι, πάπρικα
Εκτέλεση:
Ανακατεύω το λάδι, τα αυγά και το γιαούρτι. Προσθέτω το τριμμένο πικάντικο τυρί, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Σιγά σιγά προσθέτω το αλεύρι. Γίνεται μια αφράτη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Χωρίζω τη φέτα σε κυβάκια. Παίρνω λίγη ζύμη στα χέρια και τα γεμίζω με ένα κυβάκι φέτα. Πλάθω και ψήνω για 20 λεπτά περίπου λεπτά στους 180 βαθμούς!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.