1 αλεύρι φαρίνα ολικής άλεσης (Γιώτης)
250γρ. γιαούρτι πρόβειο με πέτσα
250γρ. σκληρό πικάντικο κίτρινο τυρί τριμμένο
250γρ. τυρί φέτα
120γρ. λάδι
3 αυγά
Αλάτι, Πιπέρι, πάπρικα
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι. Στη συνέχεια ρίχνουμε το τριμμένο κίτρινο τυρί και λίγο λίγο το αλεύρι. Η ζύμη μας γίνεται μαλακή και δεν κολλάει στα χέρια ή στο μπωλ. Κόβουμε τη φέτα σε περίπου 40 κομματάκια και χωρίζουμε τη ζύμη σε ανάλογα μπαλάκια. Ανοίγουμε ένα ένα τα μπαλάκια και βάζουμε μέσα ένα κυβάκι φέτας, ξανακλείνουμε και πλάθουμε. Αραδιάζουμε τις τυρομπουκιές σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.