200γρ. αλεύρι
200γρ. μαργαρίνη
200γρ. σκληρό τυρί τριμμένο
Αφήνουμε την μαργαρίνη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μας και τα δουλεύουμε καλά να γίνουν ζύμη. Αν η ζύμη μας παρ’ όλο το ζύμωμα που της κάναμε είναι κάπως ξηρή προσθέτουμε μια κουταλιά νερό. Ανοίγουμε την ζύμη μας σε φύλλο και κόβουμε μπισκοτάκια με μικρά κουπ πατ. Ζυμώνουμε εκ νέου τη ζύμη που έμεινε, ξανανοίγουμε σε φύλλο και ξανακόβουμε με κουπ πατ μέχρι να τελειώσει η ζύμη μας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και τα αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα. Τα αλμυρά τυρομπισκότα μας είναι πολύ πλούσια σε θερμίδες αλλά και σε άρωμα!