1 φύλλο σφολιάτας
100γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
50γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένη
1 κρόκο αυγού
3 κουταλάκια μουστάρδα
1 κουταλιά γάλα
Πιπέρι
Σε αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας. Στη μισή πλευρά του απλώνουμε τη μουστάρδα και πασπαλίζουμε από πάνω της τα τριμμένα τυριά μας φροντίζοντας να αφήσουμε ένα περιθώριο γύρω γύρω περίπου 1 1/2 εκατοστού. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε τον κρόκο του αυγού με το γάλα και λίγο πιπέρι. Με ένα πινέλο απλώνουμε αυτό το μείγμα στο περιθώριο που αφήσαμε. Διπλώνουμε στα δύο το φύλλο της σφολιάτας και το πατάμε ώστε να κλείσει καλά στις άκρες. Κόβουμε τη σφολιάτα σε λωρίδες 2 εκατοστών περίπου και κρατώντας τα δύο άκρα της λωρίδας τα στρίβουμε προς δύο αντίθετες διευθύνσεις, σαν έλικα. Τα αραδιάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε για ένα τέταρτο της ώρας περίπου στους 175 βαθμούς μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε τα τυρομπαστουνάκια μας μόλις κρυώσουν ελαφρά.