200γρ. αλεύρι σκληρό
10γρ. βούτυρο
140γρ. νερό χλιαρό
15γρ. ζάχαρη
2γρ. αλάτι
2γρ. ξηρή μαγιά
Λίγο αλεύρι ακόμα
Υλικά για επικάλυψη:
Χοντροτριμμένη μοτσαρέλα
Λίγο βούτυρο λιωμένο
Λίγο αλάτι και ρίγανη ή άλλο μυρωδικό
Δουλεύουμε όλα μαζί τα υλικά που είναι για την ζύμη και αφήνουμε την ζύμη μας να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Αν η ζύμη μας είναι πολύ κολλώδης προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα.
Με τη ζύμη μας ανοίγουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί ένα φύλλο, τόσο όσο είναι το ταψί μας και το κόβουμε σε λωρίδες ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε. Αλείφουμε όλη του την επιφάνεια με το λιωμένο βούτυρο. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και μοτσαρέλα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη αφήνοντας τα τυρομπαστουνάκια μας να ξεκουραστούν. Στη συνέχεια τα ψήνουμε για ένα τέταρτο της ώρας περίπου ή μέχρι να ροδίσουν. Τα τυρομπαστουνάκια μας είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!