1 κούπα αλεύρι
1/2 κούπα βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κούπα τυρί ρεγκάτο τριμμένο
4 αυγά
Πιπέρι, ρίγανη, ελάχιστο αλάτι
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε μία κούπα νερό και το αφήνουμε μέχρι να βράσει. Στη συνέχεια απομακρύνουμε την κατσαρόλα μας από τη φωτιά και ρίχνουμε με τη μία όλο το αλεύρι ανακατεύοντας έντονα μέχρι να πάρουμε ένα μείγμα που θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο ακόμη και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας έντονα. Έπειτα προσθέτουμε το τυρί ρεγκάτο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με μεγάλη μύτη αραδιάζουμε πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για ένα τέταρτο της ώρας περίπου και τα απολαμβάνουμε κρύα ή ζεστά.