220-250γρ. τυρί κατσικίσιο (κορμός)
1 κούπα δημητριακά με μέλι
1/4 κούπας κορν φλάουρ
1 ασπράδι αυγού
Λάδι
Κόβουμε το τυρί σε 12 φέτες και πλάθουμε την κάθε φέτα να γίνει μπαλάκι. Δουλεύουμε τα δημητριακά στο μπλέντερ να γίνουν σαν χοντρά ψίχουλα. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε πολύ καλά το ασπράδι να γίνει ελαφρώς σαν ρευστή μαρέγκα.
Σε ένα πιάτο βάζουμε το κορν φλάουρ και σε ένα άλλο τα δημητριακά. Βουτάμε το κάθε μπαλάκι τυριού στο κορν φλάουρ, μετά στο αυγό, μετά στα δημητριακά πιέζοντάς το ελαφρά ώστε να το καλύψουν όλο. Απλώνουμε τα μπαλάκια του τυριού σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά να σφίξουν. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λάδι βάθους περίπου 5 πόντων και το ζεσταίνουμε καλά. Προσθέτουμε λίγα τυρομπαλάκια και όταν γίνουν τα γυρίζουμε να τηγανιστούν και από την άλλη πλευρά τους. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα σερβίρουμε ζεστά ραντίζοντάς τα με μέλι! Καλή απόλαυση!