Υλικά:
1/2 πακέτο βούτυρο
120 γρ. τυρί φέτα
50 γρ. ανθότυρο
Λίγο κόλιανδρο
Λίγη σως ανγκλαίζ
Αλάτι, πιπέρι
Πάπρικα
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά (εκτός από την πάπρικα και το μαϊντανό). Πλάθετε σε μπαλάκια και πασπαλίζετε τα μισά τυρομπαλάκια με πάπρικα και τα υπόλοιπα τυρομπαλάκια με μαϊντανό.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα και την ευχαριστούμε πολύ
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.