Υλικά:
1/4 κιλού τυρί φέτα
2 κούπες φάριν απ
1 κούπα γάλα
2 αυγά μεγάλα
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Τρίβουμε την φέτα. Με το μίξερ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Σταδιακά ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα και τέλος την φέτα ανακατεύοντας ώστε να πάει παντού. Βάζουμε άφθονο λάδι να κάψει και ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά τους τυρολουκουμάδες μας. Μόλις ροδίσουν ολόγυρα τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τους σερβίρουμε. Γίνονται στη στιγμή και είναι σπέσιαλ μεζεδάκι για μπυρίτσα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.