Υλικά:
250γρ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
250γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά
2 κουταλιές κρημ τσίζ
1 αυγό
3 κουταλιές κορν φλάουρ
Δυόσμο ή ρίγανη
Αλάτι
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε τα υλικά μας και τα πλάθουμε καλά. Τα κάνουμε τυρομπαλάκια ή μικρούς κυλίνδρους και τα αραδιάζουμε σε ταψί. Τηγανίζουμε σε μέτρια ζεστό λάδι από όλες τις πλευρές, για πέντε περίπου λεπτά. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.