Υλικά:
600γρ. τυριά (κασέρι, κεφαλογραβιέρα, regato) τριμμένα
3 ασπράδια αυγών
3 κουταλιές σούπας κορν-φλάουερ
Εκτέλεση:
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί. Μετά τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν. Πλάθουμε σε μπαλάκια και τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο σε βαθύ σκεύος. Γίνονται περίπου 40. Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Νινη και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.