Υλικά:
250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
200γρ. κίτρινο τυρί
300ml γάλα
30γρ. βούτυρο λιωμένο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι μαγειρική σόδα (σκόνη)
3 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα αλεύρια, την σόδα, το μπέικιν, το αλάτι και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το τυρί, το γάλα και το βούτυρο. Ζυμώνουμε για λίγο, ίσα να συνδυαστούν όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε μικρά πιτάκια και τα αραδιάζουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα κατασπαράσσουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.