Υλικά:
1/2 κιλό φέτα μαλακή
3 καυτερές πιπεριές
2 κουταλιές ξύδι
6 κουταλιές ελαιόλαδο
Γάλα
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τη φλούδα, τα σπόρια και το κοτσάνι. Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τις πιπεριές, τη φέτα, το ελαιόλαδο και το ξύδι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας λίγο γάλα, τόσο όσο να φτάσει το μείγμα στην ρευστότητα που θέλουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.