Υλικά:
1/2 κιλό φέτα μαλακή
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 καυτερές πιπεριές
2 κουταλιές ξύδι
6 κουταλιές ελαιόλαδο
Γάλα
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε τις καυτερές πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τη φλούδα, το κοτσάνι και τα σπόρια. Ψιλοκόβουμε τις υπόλοιπες πιπεριές και τις βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Στο μπλέντερ χτυπάμε καλά τις καυτερές πιπεριές με τη φέτα, το ξύδι και το ελαιόλαδο. Αραιώνουμε ρίχνοντας λίγο γάλα και συνεχίζοντας το χτύπημα. Κατόπιν βάζουμε την τυροκαυτερή μας σε ένα μπωλ, προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές και ανακατεύουμε καλά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.