2 κούπες αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
4 φέτες μπέικον
1 κούπα ρεγκάτο (ή άλλο σκληρό τυρί) τριμμένο
Λίγο τυρί ακόμη για πασπάλισμα
1/2 (125γρ.) βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
1 αυγό μεγάλο
3/4 κούπας γάλα
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
Λίγο αλεύρι ακόμη
Τηγανίζουμε το μπέικον να γίνει τραγανό και το ψιλοκόβουμε. Σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το τυρί και το αλατοπίπερο. Βάζουμε και το βιτάμ και με τα χέρια μας ανακατεύουμε ώστε η ζύμη να γίνει τρίμματα. Σε ένα μικρό μπωλάκι χτυπάμε το αυγό με το γάλα και το προσθέτουμε και αυτό στο μείγμα του αλευριού. Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να τραβηχτεί από την άκρη του μπωλ και να γίνει μια μπάλα μες τη μέση (αν και θα είναι κολλώδης). Στρώνουμε την επιφάνεια εργασίας μας με λίγο αλεύρι και ανοίγουμε την ζύμη να έχει ύψος ενός περίπου εκατοστού. Κόβουμε με κουπ πατ τυρομπισκοτάκια, (επαναλαμβάνουμε με την ζύμη μέχρι να τελειώσει), τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 15 περίπου λεπτά μέχρι να χρυσίσουν. Τα τυρομπισκοτάκια με μπέικον είναι έτοιμα, πεντανόστιμα και μυρωδάτα!