Υλικά:
1/2 κιλό τυρί κεφαλοτύρι
Αλεύρι
Πιπέρι
Λεμόνι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το τυρί σε φέτες πάχους 1 εκατοστού. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το πιπέρι. Βουτάμε τις φέτες του τυριού στο αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τις γυρνάμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Στο πιάτο, στίβουμε πάνω τους λίγο λεμόνι και τις σερβίρουμε καυτές.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.