1 κούπα πολτοποιημένες φράουλες
350γρ. κριμ τσιζ
1 1/2 κούπα σαντιγύ
1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
6 μπισκότα τύπου νταιτζέστιβ
Υλικά για διακόσμηση:
Σαντιγύ
Φύλλα δυόσμου ή βασιλικού
Φράουλες
Σπάμε σε πολύ μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα βάζουμε σε 6 μικρά μπωλάκια. Σουρώνουμε τον πολτό της φράουλας να μείνει χωρίς σποράκια. Σε ένα ευρύχωρο μπωλ χτυπάμε καλά το τυρί κρέμα να αφρατέψει και στη συνέχεια προσθέτουμε τον πουρέ φράουλας συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιόμορφο. Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη ανακατεύοντας με σπάτουλα. Το ίδιο κάνουμε και με την σαντιγύ, ανακατεύοντας όμως πολύ απαλά. Μοιράζουμε ισόποσα το μείγμα στα μπωλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα με διαφανή μεμβράνη για τουλάχιστον 3-4 ώρες ή και για όλη τη νύχτα. Πριν σερβίρουμε το γλυκό μας στολίζουμε το πάνω μέρος του με σαντιγύ, φύλλα δυόσμου και όμορφα κομμένες φράουλες!