Μήλα
Κανέλα (προαιρετικά)
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα μήλα μας. Με το ειδικό εργαλείο βγάζουμε το κοτσάνι και τον πυρήνα του μήλου κάνοντας μια τρύπα στο κέντρο του. Κόβουμε στο μαντολίνο, ή με πολύ κοφτερό μαχαίρι, πολύ λεπτές φετούλες μήλου και τις αραδιάζουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Τα τοποθετούμε πάνω στον δίσκο του φούρνου μικροκυμάτων και ψήνουμε για 4+ λεπτά της ώρας, μέχρι οι άκρες από τα τσιπς του μήλου να ανασηκώνονται. Όταν αυτό γίνει, γυρίζουμε τα τσιπς και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για μισό με ένα λεπτό της ώρας, μέχρι να γίνουν τραγανά τσιπς. Αφήνουμε τα τσιπς μήλου να κρυώσουν εντελώς και να σταθούν για 10 λεπτά, και τα σερβίρουμε σκέτα ή με κανέλα.