Υλικά:
250γρ. αλεύρι
100γρ. νερό
Εκτέλεση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το νερό. Ζυμώνουμε καλά και χτυπάμε την ζύμη με τα χέρια μας. Κάνουμε με αυτή μια μπάλα και την χωρίζουμε σε ίσα περίπου μέρη. Ανοίγουμε σε σχετικά λεπτά φύλλα την ζύμη μας, τα τρυπάμε με πιρούνι παντού και τα κόβουμε σε ροδέλες. Ψήνουμε για λίγα λεπτά στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Απολαμβάνουμε την γεύση τους σκέτα ή σαν συνοδευτικό.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.