Υλικά:
2 τσιπούρες
2 ντομάτες
4 πιπεριές κέρατο
1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις τσιπούρες από τα λέπια και τα εντόσθιά τους. Σε ένα πυρέξ βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, στρώνουμε πάνω τις τσιπούρες και τις αλατίζουμε μέσα έξω. Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε στα δύο και τις ντομάτες τις κόβουμε στα τέσσερα. Λεμονίζουμε τις τσιπούρες και στρώνουμε στα κενά του πυρέξ τις ντομάτες με τις πιπεριές και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη. Ψήνουμε τις τσιπούρες μας στους 175 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας. Σερβίρουμε τις τσιπούρες μαζί με τις πιπεριές και τις ντομάτες περιχύνοντάς τες με το λαδάκι τους.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.