Υλικά:
4 μεγάλες τσιπούρες
2 – 3 λεμόνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξελεπιάζουμε τα ψάρια και τα καθαρίζουμε καλά από τα βράγχια και τα εντόσθιά τους. Σε ένα μεγάλο πυρέξ ή ταψί, ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλατίζουμε και πιπερώνουμε τα ψάρια, και τα αραδιάζουμε στο πυρέξ μας. Στύβουμε πάνω από τις τσιπούρες τα λεμόνια, ρίχνουμε λάδι, αλατίζουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά με 1 ώρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.