2 τσιπούρες
3 πατάτες
3 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές κεφαλοτύρι
3 κουταλιές μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις τσιπούρες μας. Τις στεγνώνουμε από τα νερά εξωτερικά και τις αλατοπιπερώνουμε. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, λιώνουμε το σκόρδο και τρίβουμε το κεφαλοτύρι. Σε ένα μικρό μπωλ ανακατεύουμε τα προηγούμενα τρία υλικά. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες μας. Λαδώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε σε αυτό τις πατάτες μας. Τους ρίχνουμε λίγο λάδι, αλατοπίπερο και τις ανακατεύουμε για να αλειφτούν καλά. Από πάνω τους τοποθετούμε τα ψάρια και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα που έχουμε στο μπωλ. Προσθέτουμε λίγο ακόμα λάδι και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για τρία τέταρτα με μία ώρα περίπου.