Υλικά:
2 τσιπούρες
1 ντομάτα
Λίγα φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγο δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια μας από τα λέπια και βγάζουμε τα εντόσθιά τους. Γεμίζουμε την κοιλότητα που έχουμε ανοίξει στα ψάρια με λίγες φετούλες ντομάτας, φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, λίγο δυόσμο και απέξω τ’ αλείφουμε με τα χέρια μας έτσι ώστε να πάει λάδι παντού, τα αλατοπιπερώνουμε και τα απλώνουμε πάνω σε λαδόκολλα και την κλείνουμε έτσι ώστε να μην μπορούν να χυθούν τα υγρά. Βάζουμε τη λαδόκολλα με τα ψάρια μας σε πυρέξ ή σε μικρό ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας περίπου.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.