Όταν έχουμε να τσιγαρίσουμε κρεμμύδια και σκόρδα, τσιγαρίζουμε πρώτα τα κρεμμύδια και μετά από 5 λεπτά βάζουμε τα σκόρδα. Αυτό το κάνουμε ώστε τα σκόρδα μας να μην ροδίσουν, γίνουν δύσπεπτα και με βαριά μυρωδιά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.