Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Ό,τι χόρτα έχετε ελαφρώς βρασμένα
2-4 ντομάτες
5-6 σκελίδες σκόρδο
6-8 αυγά
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα τεπαγιάνκι ή σε ένα τηγάνι βαθύ, βάζουμε ελαιόλαδο και όταν κάψει προσθέτουμε τα ελαφρώς βρασμένα χόρτα μας να τσιγαριστούν. Ψιλοκόβουμε μέσα στο σκεύος μας το σκορδάκι, τις ντοματούλες, ανακατεύουμε και περιμένουμε λίγο να μαγειρευτεί λίγο η ντομάτα μας. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και ανακατεύουμε. Σπάμε μέσα στο φαγητό μας τα αυγά, τα αραιώνουμε προσεκτικά για να ψηθεί το ασπράδι, και πάνω τους ρίχνουμε αλατάκι και πιπεράκι. Σκεπάζουμε το σκεύος μας και όταν ασπρίσουν τα αυγά το φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε προσθέτοντας στο πιάτο μας λίγο ελαιόλαδο.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!