Υλικά:
2 κυπριακές πίτες
4 φέτες τυρί του τοστ
4 φέτες σαλάμι μπύρας
Λίγη τυροκαυτερή
Εκτέλεση:
Κόβουμε στη μέση κατά πλάτος τις πίτες μας έτσι ώστε να γίνουν 4 κομμάτια. Με το μαχαίρι τις ανοίγουμε στη μέση ώστε να γίνουν σαν τσεπούλες και μέσα γεμίζουμε με το τυρί, το σαλάμι και την τυροκαυτερή. Γίνεται αμέσως, είναι χορταστικό και πικάντικο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.