Υλικά:
3 κουταλάκια πράσινο τσάι
2cm τζίντζερ φρέσκο τριμμένο
1 ροδέλα λεμόνι
1 κούπα νερό
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό με το τζίντζερ. Όταν βράσει αποσύρουμε το κατσαρολάκι από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα το πράσινο τσάι, σκεπάζοντας με καπάκι. Αφήνουμε το τσάι μας για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και σερβίρουμε σε κούπα. Προσθέτουμε τη ροδέλα λεμονιού και απολαμβάνουμε αμέσως.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.