1 κιλό κάστανα
1 κιλό καρυδόψιχα
300 γρ. σοκολάτα
1/2 κιλό ζάχαρη άχνη
2 – 4 κουταλιές φρέσκο βούτυρο Κερκύρας
Υλικά για την επικάλυψη:
1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
1 κουταλάκι κορν φλάουρ
1 κουταλάκι ζάχαρη
Λίγη σοκολάτα τριμμένη
Τρούφα σοκολάτα
Βράζουμε τα κάστανα και τα ξεφλουδίζουμε. Το ψαχνό τους το περνάμε από μηχανή του πουρέ ή το μούλτι και τα κάνουμε αλοιφή. Σε ένα μπωλ τα ρίχνουμε μαζί με τη καρυδόψιχα ψιλοκομμένη, τη σοκολάτα τριμμένη, τη ζάχαρη άχνη και το φρέσκο βούτυρο. Ζυμώνουμε όλα αυτά τα υλικά καλά και με το μείγμα που δημιουργείται πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το κόρν φλάουρ, τη ζάχαρη, τη σοκολάτα τριμμένη και τα βράζουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνουν κρέμα. Σε αυτήν την κρέμα θα βουτήξουμε τα τρουφάκια μας, θα τα κυλίσουμε στην τρούφα και θα τα τοποθετήσουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν.