Υλικά:
1 βιτάμ
1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
4 φλιτζάνια καρύδια
8 κουταλιές ζάχαρη άχνη
6 κουταλιές κακάο
1 φλιτζάνι κονιάκ
1/4 κιλού τρούφα
Εκτέλεση:
Αφήνουμε το βιτάμ εκτός ψυγείου να μαλακώσει καλά. Θριματίζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα πτι μπερ και χοντροκόβουμε τα καρύδια. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε τα μπισκότα, τα καρύδια και το βιτάμ μαλάζοντάς το δυνατά. Ρίχνουμε λίγο λίγο το κονιάκ δουλεύοντας συγχρόνως και τη ζύμη μας. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το κακάο συνεχίζοντας το ζύμωμα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα κυλάμε στην τρούφα έτσι ώστε να καλυφθούν γύρω γύρω με αυτήν. Τα βάζουμε σε τάπερ, τα σκεπάζουμε για να μην υγρανθούν και τα αφήνουμε για 2 – 3 ώρες στο ψυγείο να κρυώσουν καλά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.