4 μπισκότα Παπαδοπούλου
1 γάλα Νουνού
3 κουταλιές κακάο
1 βιτάμ
1 σακουλάκι βανίλια
1/5 φλιτζάνι Pouder Suger
Ρίχνετε το ξεπαγωμένο βούτυρο σ’ ένα μπολ, το χτυπάτε με το μίξερ και στη συνεχεία προσθέτετε την Pouder Suger και την βανίλια. Ξαναχτυπάτε, μετά βάζετε και τις τρεις κουταλιές κακάο και ρίχνετε σιγά σιγά το γάλα (αν δείτε ότι γίνεται πολύ νερουλό μη το βάζετε όλο) και τα χτυπάτε όλα μαζί.
Μετά βάζετε το μπολ στο ψυγείο και το αφήνετε περίπου μια ώρα να παγώσει το μίγμα. Όταν παγώσει το βγάζετε από το ψυγείο και αρχίζετε και πλάθετε το μίγμα σε μικρές μπαλίτσες και πασπαλίστε πάνω σε κάθε μπαλίτσα καρύδα.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ζωή Πασχαλίδου και την ευχαριστούμε πολύ.