250γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
250γρ. μαργαρίνη μαλακή (soft)
250γρ. άχνη ζάχαρη
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
4 κρόκοι αυγών
125ml λικέρ πορτοκάλι
125ml φρέσκο γάλα
125ml χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Τρούφα σοκολάτας
Τρίβουμε την σοκολάτα κουβερτούρα στον τρίφτη. Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε το γάλα και λιώνουμε μέσα την τριμμένη κουβερτούρα. Σε ένα μπωλ χτυπάμε στο μίξερ μαργαρίνη και ζάχαρη και προσθέτουμε το λικέρ πορτοκάλι, και έναν έναν μετά τους κρόκους και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ ώστε να γίνουν σκόνη. Αφήνουμε την σοκολάτα να κρυώσει κάπως και προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει για δύο περίπου ώρες. Πλάθουμε σε μπαλάκια το μείγμα σοκολάτας και ραντίζουμε με μερικές σταγόνες χυμό πορτοκάλι το κάθε τρουφάκι. Το κυλάμε μέσα στην τρούφα ώστε να κολλήσει πάνω του και τα σοκολατένια τρουφάκια μας με άρωμα πορτοκάλι είναι έτοιμα.