1 κιλό κάστανα
1/2 κιλό καρύδια
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουβερτούρα 125γρ.
2 βανίλιες
1/4 φλιτζανιού ανθόνερο
1/2 κιλό τρούφα σοκολάτα
Παίρνουμε τα κάστανα και τα βράζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό. Τα καθαρίζουμε και τα θρυμματίζουμε. Με ένα μαχαίρι κόβουμε τα καρύδια σε μέτρια κομμάτια ή τα περνάμε από το μούλτι για λίγο. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 1/4 φλιτζανιού νερό, το ανθόνερο, τη ζάχαρη, τις βανίλιες και τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Στη συνέχεια λιώνουμε σε μπεν μαρί (όπως βλέπετε στην παραπάνω συνταγή) τη σοκολάτα. Στο μπεν μαρί προσθέτουμε το σιρόπι από την κατσαρόλα, τα κάστανα, τα καρύδια, και τα ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν σε μείγμα. Με το μείγμα αυτό πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια, τα οποία κυλώντας τα στην τρούφα καλύπτονται με αυτήν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά πριν τα φυλάξουμε.