1 κονσέρβα ανανά
1/2 κιλό φράουλες
1 πορτοκάλι
2 ακτινίδια
2 μπανάνες
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές χυμό λάιμ
1 πρέζα κανέλα σε σκόνη
1/2 μπαστούνι ζαχαρωμένης καρύδας (προαιρετικά)
Καθαρίζουμε τα φρούτα μας και αφαιρούμε όλο το άσπρο από το πορτοκάλι. Κόβουμε όλα τα φρούτα μας σε κομμάτια και βουτάμε τις μπανάνες στον χυμό του λεμονιού ώστε να βραχούν από όλες τις πλευρές τους. Σε μια διαφανή σαλατιέρα αναμειγνύουμε όλα τα φρούτα μας. Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε μαζί το μέλι με τον χυμό του λάιμ και την κανέλα. Ρίχνουμε την σάλτσα πάνω από την τροπική φρουτοσαλάτα μας και ανακατεύουμε καλά. Τρίβουμε από πάνω της την ζαχαρωμένη καρύδα και η φρουτοσαλάτα μας είναι έτοιμη να μπει για λίγη ώρα στο ψυγείο για να δροσίσει!