Σε πολλές συνταγές, για φαγητά ή και για ζύμες χρειαζόμαστε μικρές ποσότητες βουτύρου να πασπαλιστούν σε ένα φαγητό (πχ. πάνω στην μπεσαμέλ) ή να διαμοιραστούν σε μια ζύμη. Ένας εύκολος τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι ο εξής:
Βάζουμε για μια ωρίτσα το βούτυρο ή τη μαργαρίνη στην κατάψυξη και στη συνέχεια την τρίβουμε στο οβάλ του τρίφτη τυριού. Το τριμμένο βούτυρο ή η τριμμένη μαργαρίνη μας είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.