Υλικά:
1/2 πεπόνι μικρό
4 νεκταρίνια
250γρ. ζαμπόν τύπου Πάρμας κομμένο σε αραχνοΰφαντες φέτες
Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα φρούτα μας σε φέτες ώστε να στέκονται στην πιατέλα. Φτιάχνουμε ζικ ζακ με το ζαμπόν και το καρφώνουμε στο κέντρο της κάθε φέτας με μια όμορφη φουρκέτα. Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Όλγα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.