1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 κομμάτι τυρί καμαμπέρ στρογγυλό (40γρ.) περίπου
1 κουταλιά βατόμουρα κονσέρβα
Υλικά για την σως:
Το χυμό από τα βατόμουρα
Λίγη μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά βαλσάμικο ξύδι
Παίρνουμε ένα τετράγωνο κομμάτι σφολιάτα και από πάνω τοποθετούμε το τυρί. Πάνω σε αυτό μια κουταλιά βατόμουρα και κλείνουμε με τα χέρια μας δίνοντας στρογγυλό σχήμα. Τρυπάμε με μικρό πιρούνι για να μην χάσει το σχήμα και να ψηθεί καλά μέσα. Σε δυνατό προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Πριν σερβίρουμε ετοιμάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι την σως μας. Στο χυμό από τα βατόμουρα ρίχνουμε την ζάχαρη, ανακατεύουμε να διαλυθεί και αφήνουμε να δέσει σαν ελαφρύ σιρόπι. Έπειτα αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε λίγες σταγόνες βαλσάμικο ξύδι.
Σερβίρεται ζεστό! Καλή σας όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαργελλου Ελένη και την ευχαριστούμε πολύ.