Το φύλλο κρούστας, η σφολιάτα, κλπ πρέπει να ραντίζεται με λίγο νερό πριν μπει για ψήσιμο για να παραμένει τραγανή και ωραία η πίτα μας και τις επόμενες ημέρες.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρία Παλαμαρα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.