8-10 μπουτάκια κοτόπουλου (κοπανάκια)
400γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 λεμόνι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί ή τριμμένη φρυγανιά
Βούτυρο
Αλάτι, πάπρικα
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις σκελίδες σκόρδου. Σε ένα ευρύχωρο μπωλ βάζουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το χυμό του λεμονιού και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγη πάπρικα και αλάτι κι ανακατεύουμε ξανά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και προθερμαίνουμε τον φούρνο μας. Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε τα ψίχουλα του ψωμιού. Πλένουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου, τα στεγνώνουμε επιμελώς και τα αλατίζουμε ελαφρά. Κρατάμε από το κόκαλο το μπουτάκι και το βουτάμε μέσα στο μπωλ με το μείγμα του γιαουρτιού έτσι ώστε να αλειφθεί πολύ καλά γύρω γύρω. Στη συνέχεια το βουτάμε στο πιάτο με τα ψίχουλα του ψωμιού και φροντίζουμε ώστε να πάνε παντού και να αποκτήσει μια ομοιόμορφη κρούστα. Επαναλαμβάνουμε και εναποθέτουμε όλα τα μπουτάκια μέσα στο πυρέξ μας. Κόβουμε 8 ή 10 (όσα και τα μπουτάκια που έχουμε) κομματάκια βούτυρο και το βάζουμε πάνω στο κάθε μπουτάκι. Σκεπάζουμε το πυρέξ μας με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για περίπου μία ώρα στους 175 βαθμούς. Στη συνέχεια βγάζουμε το αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για ένα τέταρτο ακόμη μέχρι να χρυσίσουν. Τα τραγανά μπουτάκια κοτόπουλου είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!