3/4 κούπας αλεύρι ολικής αλέσεως Ανθος
1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
75γρ. παρμεζάνα τριμμένη
1/2 κούπα γάλα
1 αυγό
1 κουταλιά βούτυρο
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Λίγη πάπρικα
Χτυπάμε με λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι το αυγό σε ένα μπωλάκι. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι ολικής άλεσης, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο ζεσταμένο, το γάλα, και το μισό μείγμα αυγού και ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα μας να χρειάζεται ζύμωμα. Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια ζυμώνουμε προσθέτοντας λίγο λίγο το αλεύρι για όλες τις χρήσεις μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει. Την καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη και την αφήνουμε να σταθεί για ένα τεταρτάκι. Με έναν πλάστη ανοίγουμε την ζύμη σε μέγεθος περίπου 25×35. Στρώνουμε πάνω της ένα αντικολλητικό χαρτί και την στρώνουμε στο ταψί μας έχοντας βέβαια το αντικολλητικό χαρτί να εφάπτεται με το ταψί, και την ζύμη μας πάνω να την βλέπουμε. Το υπόλοιπο αυγό που φυλάξαμε το απλώνουμε με ένα πινέλο στην επιφάνεια της ζύμης και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και την πάπρικα. Με πολύ κοφτερό μαχαίρι ή μαχαίρι πίτσας κόβουμε σε λωρίδες τη ζύμη μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για ένα τέταρτο περίπου μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα. Εάν τα θέλουμε πολύ τραγανά τα αφήνουμε μέσα στο σβηστό φούρνο για λίγη ακόμη ώρα.