Για τραγανά φύλλα για τις πίτες σας αλμυρές και γλυκές, προσθέστε στην ζύμη σας λίγο στραγγιστό γιαούρτι!! Δεν μένει η γεύση από το γιαούρτι και το φύλλο δεν "πανιάζει" όσες μέρες μείνει η πίτα μέχρι να την φάτε!!!
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Τριανταφυλλοπούλου Δανιηλίς και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.