Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
500γρ. μανιτάρια φρέσκα της επιλογής σας
250γρ. τραχανά ξινό
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγη φέτα τυρί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Ζωμό λαχανικών
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε κι αυτά για δύο λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε το σκόρδο, το τραχανά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια σιγά σιγά ρίχνουμε το ζεστό ζωμό λαχανικών ανακατεύοντας όταν χρειάζεται. Σερβίρουμε προσθέτοντας τυρί φέτα και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπεράκι.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!