1 φλυτζάνι τραχανά γλυκό
1 κονκασέ
2 κύβους νοστιμιάς λαχανικών
1 κουτ. σούπας βούτυρο
1 κουτ. γλυκού Γκαράμ Μασάλα (Garam Mashala)
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 5 φλυτζάνια νερό (αν θέλουμε να γίνει ο τραχανάς μας πηχτός βάζουμε 4, ενώ αν θέλουμε να γίνει σουπίτσα αραιή βάζουμε 6-7). Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τον τραχανά και ανακατεύουμε. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε και τον γλυκό τραχανά, ανακατεύουμε και βράζουμε για δέκα λεπτά (που και που ρίχνουμε κανένα ανακατεματάκι). Στα δέκα λεπτά σβύνουμε το μάτι της κουζίνας και αφήνουμε να βράσει το φαγητό μας για άλλα δέκα λεπτά πάντα με την κατσαρόλα ξεσκέπαστη. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!